• Groeten uit De Panne


Park – Drive De Panne

– geniet met het hele gezin, familie en vrienden –

Duinreservaten – het breedste zandstrand van België en de altijd gezellige drukte. De Panne mag u niet missen als u een dagje wilt relaxen aan de kust. De mooie, rustige en natuurlijke omgeving ontdekt u natuurlijk het beste met een fluisterstil, elektrisch aangedreven golfkar.

Een handig vervoermiddel voor het hele gezin. En (on)opvallend genieten van het uitzicht. Even bijtanken (opladen) kan ook bij een restaurant in het naburige Koksijde-Oostduinkerke. Ervaar het gemak van onze fluisterstille (elektrische) golfkarren!De Panne (B)

Vansteenland Electric
Elisabethlaan
8680 De Panne

+32 (0)471 – 537 500
+32 (0)50 – 623 003
rent@invest-mobile.com


Huurprijs golfkarren

4-persoons elektrische golfkar € 120,00 halve dag
4-persoons elektrische golfkar € 130,00 per dag
4-persoons elektrische golfkar € 625,00 per week
4-persoons elektrische golfkar € 1900,00 per maand

Lang verhuur: gratis parking voor uw auto in ons depot

wij brengen uw golfkar ook naar uw hotel of vakantieverblijf

* prijzen exclusief BTW

Voordelen

  • Uw auto staat veilig geparkeerd
  • Geen parkeerproblemen meer gedurende uw verblijf in Cadzand-Bad, Knokke-Heist, Nieuwpoort, Koksijde, De Panne of Puerto Banús.
  • De elektrische golfkarren zijn eenvoudig te besturen en mogen rijden op de openbare weg.
  • Wij bezitten meer dan 100 elektrische golfkarren, 2-persoons en 4-persoons.

Dit moet je gezien hebben als je in De Panne bent


bezoek ook…

De Panne heeft een rijk en boeiend architecturaal- en vissersverleden. De Panne is dé vierseizoenengemeente. Een winterse rondrit met uw elektrische golfkar met bache met een lekkere warme wafel achteraf, of een lente golfkar tocht in het rustige hinterland met tussenstop in een karakteristiek cafeetje… De Panne is zoveel meer dan zonnebaden op het strand! Doen!

Rij gerust met uw golfkar naar de rustige Dumontwijk en het mooie, vernieuwde park herinneren je aan het ontluikende toerisme van de twintigste eeuw. U kan uw golfkarretje met nummerplaat gerust parkeren, op een van gezellige pleintjes met kunstwerken uit de regio. Rij met uw golfkar naar Esplanade met het statige standbeeld van onze eerste koning, Leopold I,of tuur samen met ijslandvaarder Pier Kloeffe naar de zee.

Uw golfkarretje voor op de openbare weg is voorzien van boorddocumenten en nummerplaat neem dan eens een kijkje in Adinkerke een deel gemeente van De Panne en zie daar de Cabourduinen. Zo ziet u uw elektrisch golfkarretje laat u De Panne en omstreken van een andere kant zien.


service en voorwaarden

Service
Mocht u onverhoopt onderweg stil komen te staan dan zijn onze medewerkers onderweg om u bij te staan. Dat is de service die u van ons kunt verwachten!

Voorwaarden
Minimale leeftijd 23 jaar, bij afhaal van uw elektrische golfkar betaalt u borg.


Foto’s met een glimlach

© 2023 Invest-Mobile bvba | webdesign by Procor | GDPR